Kort na mijn vierde verjaardag mocht ik naar de kleuterschool. Deze stond aan de ds. Germswei te Akkerwoude en had de naam “Lyts Begjin”. Enige maanden later gingen de kleuters met hun begeleiders op schoolreis. Ook ik ging mee en had de boterhammen en andere lekkernijen reeds verorberd voordat de bus ons de eerste keer liet uitstappen. Ik denk dat de reis werd gemaakt in de zomer van 1961 maar heb geen idee waar we naar toe zijn geweest. Het enige souvernir dat ik van dit uitstapje heb is een foto waarop ik nog maar weinig mensen herken. Wie heeft aanvullingen? Ik beloof dat ik wijzigingen en aanvullingen ga verwerken. Wie weet krijgen we zo het hele plaatje rond.

Hieronder staat een tekening met daarop, voorzien van een nummer, de personen die op de foto staan. Om te bekijken welke namen bekend zijn klik op: Lyts begjin.        Heb je aanvullingen, reageer dan, via onderstaand formulier.

Hierop staan de nummers van de personen.

Hierop staan de nummers van de personen.